TIGLA METALICA CU PIATRA NATURLA


Tigla-cu-piatra-naturala---Igloo-Spirit-poza-1-compressorTigla-cu-piatra-naturala-Igloo-Spirit-poza-2-compressor

La baza, panourile ce tigla metalica cu acoperire de piatra naturala sunt formate dintr-o placa de otel profilat de 0,4 mm acoperita de alte sapte straturi dispuse orizontal. Fiecare strat este profilat astfel incat asigura o acoperire si o suprapunere perfecte.

Faptul ca reprezinta o structura sigura si etansa, avand un sistem de fixare unic, orizontal, a permis acestui sistem de invelitori sa reziste in cele mai grele conditii de vreme si clima de pe glob si sa se comporte excelent in lupta cu focul, uraganele sau chiar cutremurele. In plus, cu numai 7 kilograme pe un metru patrat, aceste acoperisuri sunt printre cele mai usoare din lume.

Aceste tigle metalice sunt obtinute prin presarea si profilarea tablei de otel Zincalume Steel apoi acoperite fie cu finisaj texturat sau satin.

Pentru protectie suplimentara Zincalume imbina protectia anticoroziune a zincului cu bariera de protectie a aluminiului.

Tiglele metalice cu piatra naturala se preteaza inclusiv pentru aplicatii in zonele marine, otelul ZincalumeĀ® avand o rezistenta la coroziune mai mare de 8 ori fata de otelul galvanizat.

Caracteristici tehnice

Metrotile Bond, panou din otel, usor, cu aspect traditional de tigla. Aceste panouri au un aspect clasic, pentru armonizarea cu orice stil arhitectural de la cele traditionale la cele contemporane.

Tigla metalica cu piatra naturala MetroRoman are un aspect mediteranean cu avantajele greutatii reduse si a montajului rapid. Acest tip de tigla este prezent in toata Europa incoronand casele chiar si in acele tari unde soarele straluceste mai putin.

Metrotile Clasic are un aspect traditional de tigle colturoase cu avantajele greutatii reduse si a montajului rapid, pentru armonizarea cu orice stil arhitectural de la cele traditionale la cele contemporane.

Cere oferta