Vezi o parte din lucrarile noastre

De ce noi?

S.C. IGLOO SPIRIT S.R.L distribuie si monteaza sisteme de acoperis asigurand servicii complete si transport gratuit in judetele: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Buzau, Dambovita, Prahova.

De asemeni potentialii clienti beneficiaza de cele mai bune servicii si preturi ale tiglelor metalice pentru acoperisul casei mult visate.


Ce ne recomanda?

Fie ca este vorba de acoperisuri din tigla metalica cu acoperire de poliester, acoperisuri din tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, acoperisuri din sindrila bituminoasa, echipa Igloo Spirit va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii, oferindu-va un sistem complet de montaj acoperis.

Astfel pe langa tigla propriu-zisa celelalte elemente si accesorii de constructie ale acoperisului (suruburi autofiletante, cuie, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, sipca pentru caroiaj, sistem de drenaj - jgheaburi si burlane ) vor fi aprovizionate de catre noi, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti altceva de facut decat sa va bucurati de frumusetea si trainicia acoperisului.

Icon-experienta-Igloo-Spirit-compressor

11 ani

de experienta
(din 2007)
Icon-acoperisuri-Igloo-Spirit-compressor

Peste 2500

de acoperisuri care rezista
Icon-mp-tigla-metalica-Igloo-Spirit-compressor

400 000 mp

de tigla metalica
vanduti
Icon-clienti-multumiti-Igloo-Spirit-compressor

Mii de clienti

multumiti de produsele/serviciile noastre
Cere oferta